Restarter

Video


Danske unge drikker mest.
Danske unge drikker mest var et oplæg til en kampagne mod danske unges verdensrekord i alkoholforbrug. Kampagnen bestod af tre videoer og tre plakater/annoncer.

Udpumpning.

Efter indtagelse af for meget alkohol, endte Helle på hospitalet til udpumpning. Op mod 2500 unge kommer hvert år til udpumpning på hospitalerne med alkoholforgiftning.

sdfdf erferfe erer


Opvågning.

For mange guldøl var årsagen til at Asger fik et blackout. Næste dag vågnede han på en mark uden erindring om hvordan han var endt der. Undersøgelser har vist at halvdelen af alle mænd og en tredjedel af alle kvinder har oplevet at få et alkoholisk blackout.

sdfdf erferfe erer

Detentionen.

Efter en våd aften i byen blev Rasmus anbragt i detentionen af politiet. Detentionen er et rum på en politistation, hvor spirituspåvirkede personer anbringes i kortere tid, hvis politiet mener at de er til fare for deres omgivelser.

sdfdf erferfe erer

Et job.

Projekt for unge med særlige behov, der skulle vise dem mulighederne for et job. Et job blev udviklet for Nextjob af udlodningsmidler fra Undervisningsministeriet.

Medhjælper i Føtex.

Bjarne er medhjælper hos Føtex i Amagercenteret. Han fortæller i videoen om sit arbejde, og hans drømme for fremtiden. .

sdfdf erferfe erer

Medhjælper hos Frk. Adamsen Smørrebrød.

Charlotte er medhjælper hos Frk. Adamsen Smørrebrød i Valby. Nogle af hendes jobfunktioner er at tilberede smørrebrød, og stege frikadeller.

erferfe erer erer

Medhjælper hos Zentropa.

Leif er medhjælper hos filmselskabet Zentropa i Avedøre. Hans jobfunktion kan sammenlignes med det at være pedel på en folkeskole.

erferfe erer erer

Medhjælper i Sunheds-organisationernes Hus.

Marianne er medhjælper hos Sunheds-organisationernes Hus. Hun hjælper bl.a med at bringe post rundt på kontotret.

sdfdf erferfe erer

Morten er medhjælper i Superbrugsen.

Morten er medhjælper hos Superbrugsen i Taastrup.

sdfdf erferfe erer

Medhjælper hos Bethesda.

Simon er medhjælper hos boghandelen Bethesda i København.

erferfe erer erer
Om Restarter
Restarter - Erik Eriksens Gade 2, 3 TH - 2300 København S
Mobil: 30709373 - Email: info@restarter.dk