Grafisk design
Illustration
Web-design
Video

GRAFISK DESIGN

Drik vand.

fd
close
 
fe
close
 
fe
close
Drik vand er et internetbaseret undervisnings- og formidlingsmateriale for grundskolens 1. til 4. klasse, om de gavnlige effekter ved at drikke vand.

Plakater til Drik Vand

fd
close
 
fe
close
 
fe
close
 
fe
close
Fire plakater til projektet "Drik vand". Om hvorfor det er sundt at drikke vand. Plakaterne blev designet til at de kan downloades, og blive printet.

Butik Dalsgaarden

fd
close
 
fe
close
 
fe
close
Kaffe, te og delikatesse butik som lå på et nedlagt landbrug i Haar ved Hinnerup. Der blev bl.a. designet et logo til Butik Dalsgaarden og annoncer til lokalaviserne.

UUC Maglemosen

fd
close
 
fe
close
 
fe
close
UUC Maglemosen er et STU uddannelsescenter for unge med udviklingshæmning. Der blev designede foldere og annoncer til målgruppens forældre, og sagsbehandler i kommunerne.

Et Job.

fd
close
 
fe
close
 
fe
close
Projekt for unge med særlige behov, der skulle vise dem mulighederne på arbejdsmarkedet. Et job blev udviklet for Nextjob af udlodningsmidler fra Undervisningsministeriet.

Danske unge drikker mest.

fd
close
 
fe
close
 
fe
close
Danske unge drikker mest var et oplæg til en kampagne mod danske unges verdensrekord i alkoholforbrug. Kampagnen bestod af tre videoer og tre plakater/annoncer.

Fødselsdagsinvitationer.

fd
close
 
fe
close
 
fe
close
Invitationer til tre fødselsdage, hvoraf to af dem var temafester. Temaerne var halloweenfest og fødselsdagsfest på Politimuseet i København.

Saga Basement.

fd
close
 
fe
close
 
fe
close
Katalog for galleriet Saga Basement. I kataloget er der bl.a. værker fra kunstnere som Tommy Støckel, Lars Bent Petersen og Henrik Grundsted.

Hjerl Hedes Bagerlaug.

fd
close
 
fe
close
 
fe
close
Diplom til æresmedlemmer i Hjerl Hedes Bagerlaug som er en del af frilandsmuseet Hjerl Hede. Diplomet er till medlemmer som har ydet et stort engagement.
Om Restarter
Restarter - Erik Eriksens Gade 2, 3 TH - 2300 København S
Mobil: 30709373 - Email: info@restarter.dk